onsdag den 18. juli 2012

Guldklumpen 1 år!

Så kom dagen hvor Viktor fyldte 1 år. Allerede natten til i dag, kørte mit hovedet rundt med tanker om året der pludselig er gået. Jeg har altid hørt fra mange, at når man først får børn, går tiden bare endnu hurtigere. Så tiden mens børnene er små, skal absolut nydes.

Dagen startede da Viktor allerede 6.15 (en halv time tidligere end han plejer!) begyndte at pludre i sengen. (Man skulle tro han glædede sig til dagen som ventede ham;)) Jeg fik liv i Søren og sammen gik vi ind til Viktor med flag, fødselsdagssang, en gave fra hans dagplejer og videokamera. Obs: der kommer ingen video, da Søren og min egen stemme på dette tidspunkt virkelig lød rædselsfuld! Men hyggeligt var det, og Viktor synes tydeligvis det hele var lidt skørt.

Efter et par timer med den sædvanlige havregrød, leg og hygge kom Viktor ud at sove + faderen måtte have en lur eftersom vi var MEGET tidligt oppe:D Imens kunne jeg bage boller til formiddagshyggen som ventede.



Et stemningsbillede fra formiddagshyggen



Vi kørte efterfølgende en tur til St. Økssø og gik en tur rundt med Viktor i klapvognen, og luftede Sascha (hunden vi passer) Det var en smuk tur - skønt med noget luft og vi nød duften af skov og sø.

Eftermiddagen var prikken over i'et på denne fødselsdag. Viktor skulle have sin helt egen lagkage:)








Alt i alt en skøn dag - Viktor nød opmærksomheden, gaverne og alle de søde hilsner:)

2 kommentarer:

  1. .....mormor sidder med tårer i øjnene!!!!!!!

    SvarSlet
  2. Det er altså også en helt speciel dag en 1 års fødselsdag:) Han bliver så stor!

    SvarSlet