onsdag den 9. oktober 2013

Weekendtur til Alpincenter Hamburg/Wittenburg og designeroutlet i Neumünster


Vi var så heldige at blive inviteret med til Alpincenter i Hamburg/Wittenburg af svigerfamilien sidste weekend. En sweetdeal der indeholdt all inclusive mad/drikke, gratis overnatning, gratis ski og skileje lørdag og søndag. Vi kørte fredag morgen  for at få mest muligt ud af weekenden. Stedet er Europas største indendørs ski-hal, og jeg har virkelig aldrig set noget lignende. Sikke et byggeri:)
 
 
 
 
Viktor var for lille til at stå på ski og da jeg selv er gravid brugte vi tiden på at boltre os i et slags indendørs jumboland (ja den gravide kravlede og sprang også rundt:) og tog på legepladsen. Det eneste vi måske godt kunne have brugt var et svømmeland i samme område. Men en rigtig hyggelig weekend med familien - hvor vi også fejrede niecens 10 års fødselsdag med lækker kage, sang og hygge.
 


Tysk kage når det er bedst!

Viktor på legepladsen

Udendørs go-cart bane for større børn/voksne - men MEGET spændende for en 2årig at kigge på:)
 
På turen derned gjorde vi stop i Neumünster ved et designeroulet vi havde hørt meget om. Her var der stribevis af mærkevare butikker med tidligere kollektioner til billigere penge (billigere - fordi det nu bare var dyrt, hvor det før var mega dyrt!)
 
 
Jeg havde forestillet mig et klassisk firkantet betonbyggeri med flere etager med butikker - men det viste sig slet ikke at være sådan. Det var nærmere en lille by med torv, gadelygter og forskellige kroge med de fede mærkevare butikker. Jeg var solgt! også selvom der ikke var råd til at handle. Man må jo gerne drømme.
 
 
Se lige med:
 
Armani's bedårende pigetøj

Armani's seje tøj til drengene

Armani støvler og ballerinaer til pigerne (ja jeg ved godt jeg venter en dreng igen, men pigetøjet er altså ikke til at stå for!):)
 

 
 
Super flotte og fede kvinde sko og pumps - læg mærke til alt det glitter og guld. Jeg elsker eksklusiviteten i det:)

 
Lacoste-lækkerier til små drenge


En tålmodig dreng - jeg tror det hjalp at vi kunne leje en minibil/indkøbsvogn og så var farmor og farfar gode til at tage sønnike med, så mor kunne gå lidt i drømmeland.

 
Tommy Hilfiger

Hugo Boss stiletter - jeg var vilde med de karrygule i slangeskind
 
 
Der var foruden butikker med Converse, Desigual, Levis, Le Creuset, Mandarina Duck og mange flere.
Jeg skal helt sikkert derned igen engang, kan lige forestille mig at tage på kærestetur med Søren og gå rundt i julehygge-måneden og købe julegaver.
 
Jeg kan hermed varmt anbefale både Alpincenteret for familier der er ski-interesseret og som trænger til en forlænget weekend uden for meget kørsel derned - samt anbefale en kærestetur eller venindetur til outlettet i Neumünster.
 
Ha' en god aften derude - håber i rigtig efterårshygger indendørs. Jeg skal have mig en ristet bolle med Nutella og et glas iskoldt mælk og putte mig på sofaen med tæppe og en god bog:) Det er velvære for en gravid kvinde.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle lækre glimmersko, søde Ane :) Iih hvor vil jeg altså gerne have sådan nogen.
  Hvor lyder det bare til at have været en hyggelig tur, I har haft.

  /Stine

  SvarSlet
 2. Ja de er bare fine - også dem du har fundet. Godt der ikke er længe til jul, så vi kan godt gå i gang med ønskesedlen;) Jaaa.. det var en skøn tur!

  SvarSlet
 3. Hej!! Jeg er fuldstændig enig i din begejstring for skicentret - det er ganske enkelt utrolig veldrevet og velfungerende og faktisk også billigt mvh Henrik Zeuthen, Svendborg

  SvarSlet