onsdag den 3. juni 2015

Gourmet i særklasse på Hotel Thingaard

Fra den 2-3 juni havde min kommende mand og jeg en overnatning på Hotel Thingaard i Hurup Thy. Med i den deal vi havde købt, fulgte adgangsbilletter til Syd-Thy Kurbad og 5 retters gourmet-menu på Hotel Thingaard.
 
 
 
 
Hotel Thingaard bød på en hyggelig atmosfære, rolige omgivelser og lige fra vi trådte ind på hotellet, blev vi mødt af smilende og hjælpsom personale. Under middagen blev vi betjent af en yderst professionel og venlig fyr, som præsenterede retterne med passion i øjnene.
 
Menuen bestod af følgende:

Ristet lyssej med asparges og champagneskum

En helt fantastisk forret som slog benene væk under os. Der var en fantastisk sødme over retten, som faldt godt i spænd med den ristede lyssej og dilden på toppen. Ord ville end ikke kunne beskrive retten. Den skal prøves!
 
Sprød seranoskinke med rygeostcreme, vagtelæg og sprøde beder
 
De små lyserøde vagtelæg fangede hurtigt blikket da tallerkenen blev stillet foran os. Generelt en flot farvekontrast og en god sprødstegt seranoskinke, der med sin salte smag passede perfekt sammen med rygeostcremen.
 

Oksemørbrad med selleri/gulerodspuré, blomkålsgratin, pommes Anna og glace


 Vi tømte rub og stub den skål med glace som blev stillet på bordet. Glacen smagte henrivende, kødet perfekt stegt (alt efter ønske). En helt fantastisk hovedret som der ikke var en finger at sætte på.

 
 
Ost fra Thise mejeri med æble-havtorn kompot
 
Vi havde gættet på havtorn som en del af menuen, og det fik vi ret i. Det var en skøn kompot som klædte den skarpe ostesmag godt og de sprøde kiks.
 
 
Citron dessert med citron-parfait, citron-sorbet, citronkys, citronguf og crunch af kiks og
kardemomme
 
Prikken over i'et blev desserten der havde alle elementer en dessert bør have - sprødt, sødt, koldt, syrligt, knasende - selvom vores maver var fyldte, ville vi have ALT med så tallerkenerne blev næsten slikket;)
 
Vinene til menuen blev nøje udvalgt af denne flotte fyr:)<3


Hotel Thingaard's hovedbygning var rigtig charmerende indrettet med tapet på væggene, træpaneler og et smukt detaljeret loft.

 
 
 
Morgenbuffetten havde et godt udvalgt af yoghurt, diverse müsli og topping, frisk frugt, diverse brød, pålæg, kage, juice, kaffe, te osv. Vi værdsatte desuden at kunne få en lille skarp Fernet Branca til at starte dagen på:)
 
Det var en fornøjelse at være på Hotel Thingaard - og vi vil give vores varmeste anbefalinger til andre:)
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar